MedievalClash.com


Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 1212

Rejestracja: 28 paź 2008, o 20:57

Lokalizacja: Poznań

Post 19 kwie 2012, o 19:49

Re: MedievalClash.com

ech.... po co wydziwiają z jakimiś armatkami? :/

2 Bronze
2 Bronze

Posty: 26

Rejestracja: 31 sie 2006, o 13:29

Post 21 kwie 2012, o 11:01

Re: MedievalClash.com

Wie ktoś za ile poszła przedwczoraj konsola Vita i Nintendo 3DS?
Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 388

Rejestracja: 10 maja 2006, o 16:48

Lokalizacja: Występ

Płeć: Mężczyzna

Post 21 kwie 2012, o 17:48

Re: MedievalClash.com

PS vita - 290 000
3DS - ok 160 000 :P

Czy to było celowe ? :rotfl: :
Obrazek
...

Weteran
Weteran

Posty: 1521

Rejestracja: 12 lip 2007, o 13:02

Post 3 maja 2012, o 13:06

Re: MedievalClash.com

mam Forge (do zdobywania stali) i mam Temple(do czarodziei). czy mogę usunąć forgę ? tak żeby dalej móc mieć budynek Temple ?
Bo mi stal zb ędna bo mam jej multum a nie mam kamienia :D
Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 1212

Rejestracja: 28 paź 2008, o 20:57

Lokalizacja: Poznań

Post 3 maja 2012, o 13:52

Re: MedievalClash.com

to tak samo jakbyś zburzył kamień potrzebny do wybudowania stali i ta stal by nie dawała surowców :hmm:

Weteran
Weteran

Posty: 1521

Rejestracja: 12 lip 2007, o 13:02

Post 3 maja 2012, o 13:56

Re: MedievalClash.com

kamień nie był chyba potrzebny do zbudowania stali
Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 1212

Rejestracja: 28 paź 2008, o 20:57

Lokalizacja: Poznań

Post 3 maja 2012, o 15:06

Re: MedievalClash.com

no to drewno było potrzebne do wybudowania łuczników a ja drwala nie mam :P

2 Bronze
2 Bronze

Posty: 26

Rejestracja: 31 sie 2006, o 13:29

Post 5 maja 2012, o 17:54

Re: MedievalClash.com

kapi18wro pisze:mam Forge (do zdobywania stali) i mam Temple(do czarodziei). czy mogę usunąć forgę ? tak żeby dalej móc mieć budynek Temple ?
Bo mi stal zb ędna bo mam jej multum a nie mam kamienia :D

Nie ma problemu. Możesz usuwać co Ci się podoba. Nie skutkuje to funkcjonalnością innych budynków.

Jeśli chodzi o kamień, to jest on potrzebny i to na 2 poziomie aby mieć stal. Z kolei drugi poziom stali jest potrzebny do budowy budynku z katapultami etc..
Awatar użytkownika

1 Silver
1 Silver

Posty: 355

Rejestracja: 24 kwie 2008, o 14:35

Lokalizacja: Tbg

Post 20 kwie 2014, o 16:33

Re: MedievalClash.com

Na tej stronce już chyba nie można nić wygrać co nie ?
Poprzednia

Wróć do Strony z nagrodami

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.