Floras pisze:zapisałem się pod ciebie w ciemno mam nadzieje ze te bonusy będą cos warte

opisz trochę www
Floras-dzięki za zapis
Bonus jak bonus-jest to dodatkowa motywacja i zachęta dla aktywnego poleconego
A teraz kilka najważniejszych rzeczy,które powinniśmy zrobić po dołączeniu do gry:
1)w opcji Training:musimy poustawiać zawodników do treningu(obrońców do tackling,bramkarzy Goalkeeper,itd)i trenerów(2 jest chyba na początku-trenerów z boku ustawiamy z prawej strony) dzięki temu będą rozwijały się umiejętności poszczególnych zawodników,a razem z tym ogólna moc naszej drużyny.Zawodników i trenerów "przesuwamy" metodą przeciągnij i upuść
2)opcja Tactics:ustaw swoją formację w której będzie grała Twoja drużyna,zawodników rezerwowych,wybierz kapitana itd.Taka podpowiedź z mojej strony:do podstawowego składu wybieraj zawodników z najwyższym ogólnym współczynnikiem
3)opcja City-Supporters-na samym dole ustaw ceny biletów,na początku są za małe więc musisz je podnieść (powiedzmy +50%).Na biletach zarabiasz jak rozgrywasz mecze u siebie.Jeśli nie podniesiesz ceny będziesz na minusie(koszty funkcjonowania klubu przerosną wpływy za bilety).Jeśli podniesiesz za bardzo spadnie popularność Twojej drużyny(wskaźnik popularity).
Inne rzeczy które warto wiedzieć o grze:
-jeden sezon trwa 30 dni(30 kolejek),czyli 1 dzień to 1 kolejka
-możliwe awanse i spadki w poszczególnych ligach,więc emocje gwarantowane
-mecze w Polsce są o godzinie 19.46(ale nie musisz być na żywo wtedy przy kompie-ważne żebyś zrobił te 3 podstawowe rzeczy które wymieniłem powyżej)
-poleceni-na razie nie wiem jaki jest zysk z aktywnego poleconego,nie ma jeszcze ustalonych bonusów za refów,działają już aukcje poleconych(można kupować,sprzedawać)
-transfery zawodników(w tej chwili opcja nie jest uruchomiona)
-kupno juniorów(opcja dostępna)
-rozgrywki pucharowe z najlepszymi drużynami z innych lig zagranicznych(niedostępna opcja,prawdopodobnie zostanie uruchomiona w przyszłości)
-możliwość rozbudowy stadionu(opcja działa),na początku dysponujemy małym stadionem 1000 miejsc pojemności,w miarę naszych postępów w grze można go rozbudować,ulepszać-maksymalnie może mieć 100 000 miejsc.
Więcej info w najbliższym czasie