Codeotop


Różnego rodzaju problemy i porady techniczne.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 898

Rejestracja: 12 cze 2006, o 09:08

Lokalizacja: Gdynia

Post 18 lis 2010, o 11:07

Codeotop

Mam problem z tą giełdą , dawno się na nią nie logowałem i chciałem wystawić tam kilka kodów jak wchodzę w dział Vendre (Wystaw kod) odświeża mi się bez końca http://www.codeotop.com/code-de-jeux-gr ... lement.php i nie mogę już powrócić na inną podstronę, chyba że stracę sesje swojego zalogowania.
Zna ktoś sposób aby wystawić normalnie na tej giełdzie kody ?:>

4 Silver
4 Silver

Posty: 1111

Rejestracja: 22 paź 2009, o 17:36

Lokalizacja: Wałbrzych

Płeć: Mężczyzna

Post 18 lis 2010, o 11:51

Re: Codeotop

Mi działa poprawnie. Wybrałem z listy kod który chciałem wystawić i normalnie mogłem wystawić. Link do Vendr: http://www.codeotop.com/code-de-jeux-gr ... e-code.php
Chyba że coś się w regulaminie zmieniło od Twojej ostatniej wizyty. Bo link który Ty podałeś odnosi do regulaminu
Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 898

Rejestracja: 12 cze 2006, o 09:08

Lokalizacja: Gdynia

Post 18 lis 2010, o 12:03

Re: Codeotop

A mi cały czas się odświeża ... tak jakby ktoś wciskał cały czas f5 , tylko na tej stronie mam ten problem na IE i na mozilla .

4 Silver
4 Silver

Posty: 1111

Rejestracja: 22 paź 2009, o 17:36

Lokalizacja: Wałbrzych

Płeć: Mężczyzna

Post 18 lis 2010, o 12:09

Re: Codeotop

To dziwne. Spróbuj może zalogować się i wejść pod ten link który podałem. Bo nie powinno kierować Cię do regulaminu
Awatar użytkownika

Weteran
Weteran

Posty: 898

Rejestracja: 12 cze 2006, o 09:08

Lokalizacja: Gdynia

Post 18 lis 2010, o 12:57

Re: Codeotop

Automatycznie przenosi mnie pod ten 2 link, wydaje mi się że dawno się nie logowałem i w między czasie zmienił się regulamin to każe mi go zaakceptować ale z nim nie może się połączyć.

1 Bronze
1 Bronze

Posty: 20

Rejestracja: 27 maja 2011, o 15:02

Płeć: Mężczyzna

Post 28 maja 2011, o 22:05

Re: Codeotop

mam nadzieję iż nie zostanę uznany za "archeologa" ale nie znalazłem żadnego tematu na tym forum odnośnie tej giełdy.

A chciałem mianowicie zapytać o 2 rzeczy.

1 czy wie ktoś co dzieje się z tą giełdą, dlaczego nie działa i kiedy wróci
2 czy może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób tzn podać ścieżkę krok po kroku w jaki sposób wpłacić można sobie środki z moneybookers na tą właśnie giełdę .

z góry dziękuję za pomoc i informację :)

4 Silver
4 Silver

Posty: 1111

Rejestracja: 22 paź 2009, o 17:36

Lokalizacja: Wałbrzych

Płeć: Mężczyzna

Post 28 maja 2011, o 22:41

Re: Codeotop

Co się dzieje z giełdą? Też chciał bym wiedzieć. Całe szczęście że niewiele na niej miałem. Zobaczymy.

1 Bronze
1 Bronze

Posty: 20

Rejestracja: 27 maja 2011, o 15:02

Płeć: Mężczyzna

Post 14 cze 2011, o 20:27

Re: Codeotop

Na szczęście giełda powróciła :)

Ale mam pytanie związane z giełdą :)
Czy może mi ktoś podać ścieżkę w jaki sposób gdzie wejść co zrobić by wpłacić sobie środki z moneybookers na konto giełdy .

Z góry dziękuję za pomoc i informację :)

Wróć do Dział Techniczny

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.