klawisz pod innym klawiszem


Różnego rodzaju problemy i porady techniczne.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

3 Silver
3 Silver

Posty: 948

Rejestracja: 18 lut 2006, o 16:46

Post 22 paź 2011, o 12:28

klawisz pod innym klawiszem

Czy ktoś wie jak ustawić klawisz po innym klawiszem? np. klikniecie F6 da efekt jak byśmy kliknęli spacje. Wiem że jest taka możliwość ale nie mogę znaleźć jak to zrobić...
Awatar użytkownika

Moderator
Moderator

Posty: 1885

Rejestracja: 1 maja 2007, o 15:48

Lokalizacja: Legionowo

Płeć: Mężczyzna

Post 22 paź 2011, o 18:54

Re: klawisz pod innym klawiszem

takich rzeczy to chyba nie ma w systemie, może jakiś dodatkowy software http://www.programosy.pl/program,sharpkeys.html. Wiem, że są klawiatury dla graczy gdzie masz kilka programowalnych klawiszy
Awatar użytkownika

3 Silver
3 Silver

Posty: 948

Rejestracja: 18 lut 2006, o 16:46

Post 22 paź 2011, o 22:58

Re: klawisz pod innym klawiszem

program nazywa się AutoHotKey, wiem już wszystko co potrzebowałam dzięki szafmenowi

Wróć do Dział Techniczny

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.